Vincent Dolderman studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht. Na een (verkorte) opleiding aan de KMA heeft hij 3 jaar als officier-jurist bij de Koninklijke Landmacht gewerkt. Na zijn periode bij de defensie, heeft hij in 2004 de overstap gemaakt naar de (letselschade) advocatuur.

Na een aantal jaren in loondienst gewerkt te hebben bij een advocatenkantoor, verbond Vincent Dolderman zich in 2010 aan het Utrechtse advocatenkantoor AHL advocaten; tot december 2016 maakte hij onderdeel uit van de maatschap. Vanwege de grote groei van de letselschadepraktijk heeft Vincent Dolderman per 1 januari 2017 zijn eigen letselschade advocatenkantoor opgestart.

Zijn specialisme is letselschade voor ambtenaren (met name militairen, veteranen en politie) en letselschade door dwarslaesie en niet-aangeboren hersenletsel. In de loop der jaren heeft Vincent Dolderman meerdere baanbrekende uitspraken op zijn naam kunnen schrijven. Hij verschijnt ook regelmatig in de pers. Mr. Vincent Dolderman vertegenwoordigd meer dan 500 veteranen.

Praktijkgebieden: civiel, ambtenaar (Rechtspositie), militair, veteraan, politie, dwarslaesie, traumatisch hersenletsel.

Adres: Herculeslaan 24
3584 AB Utrecht

 

www.DLSA.nl

email: info@dlsa.nl

Tel: 085-0240041

Fax: 085-0240042